**ورود** **ثبت نام**

**ورود به حساب کاربری**

**نام کاربری ***
**رمز ورود ***
**مرا بخاطر داشته باش**

**ایجاد حساب کاربری**

**گزینه های * دار الزامی می باشند.**
**نام ***
**نام کاربری ***
**رمز ورود ***
**تائیدیه رمز ورود ***
**نشانی پست الکترونیک ***
**تائیدیه نشانی پست الکترونیک ***
**کد امنیتی ***
**Reload Captcha**
**ستاره غیر فعال****ستاره غیر فعال****ستاره غیر فعال****ستاره غیر فعال****ستاره غیر فعال**
 

به گزارش دانشگاه نیوز " به گفته آقای محمد رضا انبیایی مدیر ستاد برگزاری چهارمین کنفرانس بین المللی صنعت احداث و انرژی، این کنفرانس دوروزه با حضور و مشارکت استادان، محققان، کارشناسان و صاحبان بنگاهای اقتصادی؛ با بیش از هشت پانل تخصصی در موضوعاتی چون توسعه پایدار صنعت احداث، مالی و اقتصادی، صدور خدمات فنی و مهندسی، برق و آب و فاضلاب و کسب و کار، چهارمین کنفرانس بین المللی صنعت احداث و انرژی، روزهای 30 دی و اول بهمن 92 در مرکز همایش ها و نمایشگاه های بین المللی هتل المپیک برگزار شد.

محمد رضا انبیائی افزود: این رویداد با توجه به مشارکت 31 تشکل در برگزاری آن، بی تردید مهم ترین رویداد توسعه ای بخش خصوصی کشور است و انتظار می رود موضوعات مطروحه در این کنفرانس دو روزه که همراه با نمایشگاه بزرگ جانبی بود، موجب توسعه این حوزه علمی و اقتصادی در کشور شود.
شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام (CINVU) نیز بصورت فعال در این همایش شرکت نمود و دکتر جوانمرد عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور و رئیس شبکه به عنوان یکی از سخنران های کلیدی در مراسم افتتاحیه به ایراد سخنرانی پرداخت. وی در خصوص  پیشنهاد تاسیس شبکه دانشگاه های مجازی به کنفرانس سران کشورهای اسلامی، وضعیت آموزش عالی در ایران،جهانی شدن و جهانی فکر کردن بر اساس الگوی اسلامی – ایرانی، برنامه توسعه صادرات کالا ها و خدمات دانش بنیان، دیپلماسی علم و فنآوری و آمار دانشجویان و اساتید هیات علمی جمهوری اسلامی ایران  که منجر به پیشنهاد تاسیس شبکه شد، صحبت کرد.
آقای دکتر جوانمرد در حاشیه برپایی این همایش گفت: طی 10 سال گذشته به جز سال 91، صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران به دیگر کشورها، روندی رو به رشد داشته و 45 درصد رشد را ثبت کرده. ایشان افزود: سال 90 حدود 4.2 میلیارد دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی انجام شد، اما این حجم در قیاس با سال 91 به خاطر شرایط ناشی از تحریم های بین المللی به 2.3 میلیارد دلار کاهش یافت. وی به تاریخچه شروع فعالیت خدمات فنی و مهندسی در ایران اشاره کرد و افزود: صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران به دیگر کشور ها از سال 73 آغاز شد و از آن تاریخ تاکنون 250 قرارداد اجرای پروژه های مختلف مربوط به خدمات فنی و مهندسی در کشورهای مختلف منعقد شده است. رئیس شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام با بیان این که، ایران ظرفیت 20 میلیارد دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی را دارد گفت: ترکیه در سال 2013 حدود 28 میلیارد دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی انجام داده و این در حالی است که توان مهندسی ایران بسیار بیشتر از کشور ترکیه می باشد. آقا دکتر جوانمرد بر توسعه شرکتهای دانش بنیان، صادرات دانش بنیان و حضور تاثیرگذار محصولات شرکت های دانش بنیان تاکید کرد و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در راستای توسعه فنآوری در کشور، اضافه نمود که باید تلاش کرد تا به تولید ثروت از علم بپردازیم.

**نظر خود را اضافه نمایید**

**ارسال نظر به عنوان مهمان**

0 / 300 **محدودیت کاراکتر**
**نوشته شما باید ما بین 10-300 کاراکتر باشد**
**نظر شما بعد از تایید مدیریت در سایت منتشر خواهد شد **
  • **هیچ نظری یافت نشد.**

**اشکال یابی جوملا**

**جلسه**

**اطلاعات مشخصات**

**حافظه استفاده شده**

**پرس و جو پایگاه داده**

**ایرادات بارگذاری در فایل زبان**

**فایل زبان آپلود شده**

**رشته ترجمه نشده**